DUG


inauguració i clausura 10 d’agost (Divendres)
de les 19:00 a les 22:00
WAKA c/Calatrava 1

 

Hola Amigos de Waka

 

Durante la primera semena de Agosto tendremos al colectivo Dug directos desde Inglaterra en residencia en WAKA trabajando con puertas abiertas,mostrando sus procesos y formas de hacer. Un placer y un honor para nosotros compartir con ellos nuestro espacio y generar intercambios de este tipo. Los esperamos!

 

Joana Cifre Cerdà, Kate Buckley i Ross Oliver, formen el grup d’art *Dug.* El seu treball en equip genera obres híbrides i de significat ambigu combinant so, escultura, vídeo, installació i performance. Compartint una pràctica artística intuïtiva, indaguen en les conseqüències del “jo” condicionat.

 

*Dug** *desenvolupa la seva expressió artística va més enllà de l’estètica i del confins disciplinaris, cercant endinsant-se en els llocs més incòmodes.

 

Les darreres obres d’aquest trio son:

⁃ Les sèries de *Nidus, *mostrades a l’exposició *Neither Spit nor Diamonds,* a la Galería d’art Greestone, Lincoln, Anglaterra i a *Crocodiles with a Second Skin Thrash* a la galería Over+Out. Lincoln;

⁃ * Cuckoon, *exposat a l’exposició* How Soon Is Now?, *a Stokes Warehouse*
*i que ha estat seleccionada per *l’Opem2 The Collection *a Lincoln, per el proper Tardor.

 

*Dug** *presentarà durant el proper mes d’agost el seu treball a l’espai d’art Waka,). Durant aquet mes , el grup explorarà les possibilitats de crear extensions sintètiques d’ambients quotidians, construïdes damunt ecos de performances i sons diversos.

 

Per aquest grup, el procés que du a una obra final es tan important com aquesta mateixa, per tant, *Dug *treballarà amb portes obertes des de el 6 al 10 d’agost mostrant tot el procés, quedant exposades després d’aquet període, tan sols les restes de les accions allà realitzades